BURSA / OSMANGAZİ - Kamil Sarıaydın İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü,silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkele Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma günü okulumuzda kutlandı.Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın TBMM tararından kabulünün 103.yılı kutlu olsun.Milli şairimiz M.Akif ERSOY'u rahmet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SN.METİN SEZER,OKULUMUZU ZİYARET EDEREK İSTİŞARELERDE BULUNDU.

Kas

Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü 85.ölüm yıldönümünde saygı ,minnet ve şükranla anıyoruz.

Ekm

YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ!

İLELEBET CUMHURİYET!

Ekm

23.10.2023 tarihinden itibaren aşağıdaki saatlere göre eğitim öğretim yapılacaktır.

Eyl

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 4.Egitim Bölgesi Müdürler Kurulu toplatısı okulumuzda Koordinatör Okul Müdürümüz Erkan TÖLE'nin başkanlığında yapıldı.

May

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Gürhan ÇOKGEZER , bugün okulumuzu ziyaret ettiler.Okulumuzun çalışmalarını yerinde incelemişlerdir.Sayın müdürümüzün okulumuza değer katan ziyaretleri ve destekleri için kendilerine teşekkür ederiz...

May

Okulumuzu temsil eden sevgil öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

May

Tema Vakfı İle MEB işbirliğnde yürütülen proje okulumuzda başladı.Emeği geçenleri kutluyoruz.

May

e Twining Ekibimizin  başarılı çalışmaları okulumuza ödül getirdi.Kutluyoruz.

Nis

"Küçük hanımlar ,küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü ,yıldızı ve ikbal ışığısınız.Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.Kendinizin ne kadar önemli,değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.Sizlerden çok şey bekliyoruz."M.Kemal ATATÜRK .23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun..

Nis

23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramını Kamil Sarıaydın ilkokulu olarak yüzyüze kutlayamasakda öğrencilerimizin evlerinde hazırladıkları etkinliklerle coşkuyla kutladık.Emeği geçen öğrenci veli ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor  çocuklarımızın bayramını tekrar kutluyoruz.

Nis

Okulumuz Anasınıfı D Şubesi Öğretmeni Cüney ÇAKMAK " MİNİKLERLE BİLİM" adlı eTwinning Projesi yürütmeye başladı.Bu proje çocukların bilimsel çalışmalar ile yaparak yaşayarak öğrenmelerini amaçlamaktadır.Proje için yapılan anket sonucunda projede kullanılmak üzere öğretmenimizin logo ve afişi seçilmiştir.Öğretmenimize başarılar diliyoruz.